Koe erilainen lomaviikko - lammaspaimenena Leivonmäen kansallispuistossa!

 

Allakka ja lisätietoja täältä 

 

Haemme tilallemme "lammaspaimenia" jotka lomailun ohessa hoitavat lampaita mm huolehtien aitojen kunnossapidosta ja eläinten voinnin tarkkailusta.

 

Paimenlomaidea on sama kuin Metsähallituksella, jonka kanssa toimimme yhteistyössä.

 

Asuntona paimenille on Himman torppa, idyllinen kesätorppa tilamme läheisyydessä, lammaslaitumen reunalla. Lammaspaimeneen voi siis tulla max 4 hlöä, vaikka koko perhe, sillä torpassa on kamari (parivuode, 2 vp) ja tupa, jossa vuoteet 2 hlölle.

 

Varusteina mm. keittolevy, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astiat, pieni jääkaappi, kaasugrilli. Juomavesi noudetaan talosta. Ulkona on ulkowc eli "huussi", hyvä uimaranta on n. 200 m päässä. Sauna& palju valmistunut 2018, eli on myös mahdollista vuokrata palju (70 e) sauna ohessa! Paljuun vesi pumpataan järvestä.

 

Paimenlomalle ei voi ottaa mukaan lemmikkiä.

 

Vaihtopäivä on perjantai tai sunnuntai - lähtö klo 12 ja tulo klo 16 tai myöhemmin. 

Viikkohinta 540 € ei sis liinavaatteita eikä loppusiivousta, mutta näistä voit sopia kanssamme tai hoitaa ne itse.

 

Juhannusviikko +100e

 

 

 

Maatilamme sijaitsee keskellä Leivonmäen kansallispuistoa, jonka lähimmät polut ja reitit alkavat kävelymatkan päästä. Voit käyttää talon venettä, kalastaa ja marjastaa. Metsämansikoita, kanttarelleja, lakkoja....

 

Työ lampaiden parissa ei ole raskasta ja perehdytämme lammaspaimenet tehtävään. Toivomme sinulta sitoutumista työn suorittamiseen – aikaa myös lomailuun ja luonnossa liikkumiseen jää runsaasti!

 

 

 

Lisätiedot ja varaukset mieluiten sähköpostilla: Lomaleivon Mökit - Viola ja Kalevi Fredin  - viola.fredin(at)gmail.com  

Lähetä varausviesti tästä
 

Tyyni ilta uimarannalla... matkaa vain 200 m!