Tervetuloa kotisivuillemme!

Röykkälän luomutila sijaitsee Joutsan kunnassa Keski-Suomessa noin 50 km Jyväskylästä etelään, E75 tien läheisyydessä. Tilamme on mainiolla paikalla keskellä Leivonmäen kansallispuistoa! Perheeseemme kuuluu äiti ja isä, 3 tytärtä,  Tessu- ja Nöpö-koirat, kissat Santtu ja Miisu ja noin 75-175 lammasta, vähän laskemisajankohdasta riippuen.

Eu-matematiikalla laskettuna tilamme on pienuutensa vuoksi elinkelvoton, mutta emme ole antaneet sen haitata, vaan olemme kehittäneet tilaa monipuolisesti ja pitkäjänteisesti, tiiviimmin noin 10 vuoden ajan.  Aloitimme mökkivuokrauksella 2004 ja  jatkoimme pienen lampolan perustamisella 2007. Kun suunnitelmamme näytti toimivalta, uskaltauduimme jättämään päivätyömme. 

Maaseutuyrittäjän työpäivät venyvät pitkiksi  ja välillä tulee myös takaiskuja ---  erityisesti lammastalous vaatii kovaa työtä, paljon markkinointia ja hyvät tuotteet sekä aimo annoksen onnea tuodakseen tuloa eikä pelkkää menoa!

Röykkälän luomutilalla on "monta rautaa tulessa"

Teetämme lihasta ja villasta jatkojalosteita, jonka valmistamisen hoitavat oman alansa ammattilaiset lain ja määräysten puitteissa. Nämä tilamme erikoistuotteet ja mökkien lomaviikot myymme ja markkinoimme itse kotisivujemme ja "puskaradion" kautta.

Lammastuotteitamme on saatavissa tilalta ja sovittaessa toimitamme niitä itse tai postin, matkahuollon tai kylmäkuljetusten avulla lähemmäs Sinua!  Soita tai lähetä viesti niin suunnitellaan yhdessä!

Täällä on vielä jäljellä maalaisidylliä. Tervetuloa meille päiväksi tai pidemmäksi!   

Viola ja Kalevi Fredin

Harjunlahdentie 760, 41730 Kivisuo

p 040 7294134     viola.fredin (at) gmail.com