HIIHTOLOMA JA PÄÄSIÄINEN VUOKRAMÖKILLÄ

 

Leivonmäen kansallispuisto "naapurissa" ei ole lainkaan hassumpi paikka viettää hiihto- tai pääsiäislomaa! Meille on paitsi OLEELLISESTI lyhyempi matka kuin Lappiin, myös kohtuullisemmat hinnat ;)

 

Heti kun lunta on riittävästi, Kalevi vetää latuhöylällä tilan pelloille n. 2 kmn pertsaladun. Hiihtolomia ennen kansallispuistoon vedetään n. 10 kilometrin latu, jonka varrella on myös Harjunjärven nuotiopaikka. Talven 2021 uutuus on, että lenkki on jaettu kahteen osaan: helppoon ja tasaiseen 4 kmn ja mäkisempään 6 kmn latuun. Latua hoitaa Joutsan kunta. Kielo ja Kissankello ovat näiden latujen varrella - pistolatu n. 200m. Kaakaot ja makkarat vaan siis mukaan reppuun ja menoksi, levähdyspaikalla onkin jo puut valmiina!

 

Mökeillä on kaksi paria lumikenkiä, joten luontoon pääsee myös kävellen. Takaan, että kyllä maistuu sauna ja ulkoporealtaan syli, kun läpsyttelee kunnon lenkin lähimaastossa!  Vain kerran kymmenessä vuodessa on sattunut niin, että eipä ollutkaan lunta hiihtolomilla näillä korkeuksilla. Silloin sitten onkin kansallispuiston polut näkyvissä :)

 

Perheellisille suosittelen lämpimästi Purnuvuoren laskettelurinteitä - siellä on lapsille laskettelukoulu, perheystävälliset hinnat, sopivan väljää ja myös ruokaa tarjolla!

 

Talvisesonki

Kissankello:  pe-su 590 €, to-su 690 €, su-to 690 € ja koko viikko 1150 €

Kielo:  pe-su 490 €, to-su 590 €,  su-to 590 € ja koko viikko 1050 €

Kaisla: pe-su 590 €, to-su 690 €, su-to 690 € ja  koko viikko 1150 €                            

Kaikilla mökeillä olevan ulkoporealtaan vapaa käyttö kuuluu hintaan!

 

 

Lumikengät, potkuri ja kelkka valmiina!

 

Harjujärven laavulla makkarat paistuvat - ja maistuvat!

Kansallispuiston latu tuo mieleen Lapin maisemat!

 

Aina lämmin ulkoporeallas on todellista luxusta!