HIIHTOLOMA JA PÄÄSIÄINEN VUOKRAMÖKILLÄ

 

Leivonmäen kansallispuisto "naapurissa" ei ole lainkaan hassumpi paikka viettää hiihto- tai pääsiäislomaa! Meille on paitsi OLEELLISESTI lyhyempi matka kuin Lappiin, myös kohtuullisemmat hinnat ;)

 

Hiihtolomia varten kansallispuistoon vedetään n. 10 kilometrin latu, jonka varrella on myös Harjunjärven nuotiopaikka. Latua hoitaa Joutsan kunta. Kielo ja Kissankello ovat  ladun varrella - pistolatu n. 200m. Kaakaot ja makkarat vaan siis mukaan reppuun ja menoksi, levähdyspaikalla onkin jo puut valmiina!

 

Mökeillä on kaksi paria lumikenkiä, joten luontoon pääsee myös kävellen. Takaan, että kyllä maistuu sauna ja ulkoporealtaan syli, kun läpsyttelee kunnon lenkin lähimaastossa!  Vain kerran kymmenessä vuodessa on sattunut niin, että eipä ollutkaan lunta hiihtolomilla näillä korkeuksilla. Silloin sitten onkin kansallispuiston polut näkyvissä :)

 

Perheellisille suosittelen lämpimästi Purnuvuoren laskettelurinteitä - siellä on lapsille laskettelukoulu, perheystävälliset hinnat, sopivan väljää ja myös ruokaa tarjolla!

 

Talvisesonki:  pe-su 490 €, to-su 590 €,  su-to 590 € ja koko viikko 970 €                             

Kaikilla mökeillä olevan ulkoporealtaan vapaa käyttö kuuluu hintaan!

 

 

Lumikengät, potkuri ja kelkka valmiina!

 

Harjujärven laavulla makkarat paistuvat - ja maistuvat!

Kansallispuiston latu tuo mieleen Lapin maisemat!

 

Aina lämmin ulkoporeallas on todellista luxusta!