Röykkälän lammastila Leivonmäen kansallispuistossa

 

 

Leivonmäen kansallispuiston sisällä sijaitseva maatilamme on monitoiminen: matkailun lisäksi toimimme lammastilana, jonka tuotteet myymme vanhassa tuvassamme toimivasta Tilapuodista.

Mökkivieraamme ovat tervetulleita piipahtamaan tilallemme loman yhteydessä - kerromme mielellämme tilan toiminnasta, tuotteista ja tietenkin lampaista! Lampaiden ja varsinkin karitsoiden silittely on monille ennenkokematon elämys! Vierailun yhteydessä on mahdollisuus tehdä mukavia ostoksia Tilapuodistamme. 

 

Tilapuodissa on myynnissä tilamme lammastuotteita, mm:

  • Tilamme omia ja hyvin uniikkeja käsityölankoja erilaisissa luonnollisissa sävyssä, useissa vahvuuksissa ja erilaisissa koostumuksissa. Miten olisi silkkiä lampaanvillan kanssa tai joko olet tutustunut tupasvillan ja lampaanvillan hienoon yhdistelmään?
  • Upeita taljoja sekä käsin painettuja taljatuotteita
  • Huovutusvillaa ja -tarvikkeita
  • Lammassäilykkeitä
  • Erilaisia lammasmakkaroita
  • Pakastettua tai tuoretta karitsan- tai lampaan lihaa sesongin mukaan

 

 

Reilun kaupan meininki maatilan tuotteissa

 

 

Tuotamme itse raaka-aineet tilatuotteisiimme. Jalostuksessa teemme yhteistyötä erilaisten pienten elintarviketoimijooiden sekä villan- ja nahanjalostajien kanssa. Näin varmistetaan, että kaikki tuotannon vaiheet on tehty asianmukaisissa ja luvallisissa toimitiloissa. Valmiiden tuotteiden myynnin teemme itse suoraan tilalta tai postin välityksellä, suoraan ostajien luo.

Lammastilaan on mahdollista tutustua muun muassa avointen ovien päivinä. Ryhmille tila on avoinna sopimuksen mukaan ympäri vuoden.

Tilapuoti avoinna joustavasti, soita ja varmista, että olemme kotona!


 

Nähdään lammastilalla!  :)

Viola ja Kalevi Fredin 

PS. Lisää tietoa lampaista ja lammastilastamme kotisivuilla www.lammastila.com